Partnerles

Wat houd de cursus in?

De partnerles kan bij jullie thuis gegeven worden of bij mij in de studio. Bijvoorkeur rond week 36 van je zwangerschap. Maar eerder of later kan ook. De les is voor jullie beide bedoeld, maar met extra tips voor je partner. De les duurt ongeveer een 1,5 uur waarin ik de bevalling van A tot Z bespreek en doorneem met jullie.

Waarom de partnerles?

Bevallen doe je samen toch? Tuurlijk doe jij het meeste (en zwaarste) werk maar je partner is wel degelijk, soms letterlijk, een steunpilaar! Daarnaast kan hij jou geweldig coachen en (mentaal) ondersteunen en motiveren als hij weet wat hem te wachten staat en wat er van hem verwacht mag worden.  Dus waarom niet?

En wat nog meer?

Wat kan je partner voor jou betekenen als je bevalling gaat beginnen? Hoe herken je het begin van de bevalling? En waar kan je partner jou ondersteunen en coachen om je bevalling zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen? De cursus wordt samengevat in een handige hand-out die als naslagwerk geregeld nog even ingekeken kan worden. Dit alles omvat de partnerles@home.

Dus?

Als je partner weet wat hem/haar te wachten staat en weet wat hij kan doen om jou zo goed mogelijk bij te staan, kan jij je beter ontspannen en volledig richten op je bevalling. En zo is je partner niet alleen méér, maar ook actiever betrokken bij jullie bevalling. Voor jou zal je bevalling een stuk relaxter verlopen en dat is dan weer heel fijn voor jullie samen. Want; bevallen doe je nou eenmaal niet alleen!

Partnerles:

  • Voor je partner en voor jou;
  • 1 les van ongeveer 1,5 uur;
  • Info over bevalling en kraamtijd;
  • De rol van je partner tijdens en na de bevalling;
  • Locatie: aan huis of in de studio;
  • Wanneer: week 36 of 37 van je zwangerschap;
  • kosten € 120,-
Ja, dit wil ik!