Zwangerschapsbegeleiding van A tot Z

Bewust zwanger en met vertrouwen bevallen

Als docent van de zwangerschapscursus heb ik inmiddels ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden van vrouwen tijdens hun zwangerschap en in bijzonder het voorbereiden op de bevalling. Mijn doel is om jou met vertrouwen en zekerheid je bevalling tegemoed te treden. Er een mooie en bijzondere reis van te maken. Je hebt dan misschien geen controle over je bevalling maar je hebt wel controle over hoe je er mee omgaat. En dat is ontzettend waardevol voor een goed verloop van je bevalling. Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Meld je dan aan of volg gerust een proefles.  Wellicht tot snel!

Privéles

De privéles is ideaal voor als je medische begeleiding nodig hebt bij bekken- of rugklachten. Maar ook wanneer je liever 1 op 1 begeleid wil worden zonder klachten. In mijn praktijk begeleid ik jou van A tot Z zodat je goed bent voorbereid op je bevalling. Een cursus op maat dus! Lees meer

Partnerles@home

Partnerles is voor jullie allebij maar in het bijzonder voor je partner. Bij jullie thuis wordt de bevalling van a tot z doorgenomen. De rol van je partner komt uitgebreid aan bod. Hoe en waar kan hij jou ondersteunen tijdens je bevalling? Want bevallen doe je tenslotte toch samen! Lees meer

Bekken & Rugklachten

Wanneer je tijdens je zwangerschap last hebt van bekken en rugklachten kan ik je behandelen in mijn praktijk. Je krijgt tips en adviezen hoe je het best met je klachten om kan gaan. De verzekering vergoed in de meeste gevallen de behandelingen. Lees meer

Partnerles @ Home

 • voor jou en je partner;
 • 1 les van ongeveer 1,5 uur;
 • info over bevalling en kraamtijd;
 • de rol van je partner tijdens en na de bevalling;
 • locatie: bij jullie thuis of via Zoom;
 • wanneer: in overleg met jullie;
 • vergoeding door zorgverzekening mogelijk;
 • kosten € 120,-

Ja, dit wil ik!

Priveles @ Mind your moves

 • individuele (medische) begeleiding;
 • aantal: in overleg en afhankelijk van je klachten;
 • duur: 30 minuten per consult;
 • begeleiding bij bekken- en rugklachten;
 • oefenprogramma op maat;
 • informatie over zwangerschap en bevalling;
 • voorbereiding op de bevalling;
 • wanneer: ieder gewenst moment;
 • volledige vergoeding bij aanvullende verzekering;
 • kosten €40,- bij enkel een basis verzekering.

Ja, dit wil ik!

Wat andere moeders zeggen...

Super fijne cursus

"Een super fijne en leerzame partnerles! Ik en mijn partner waren volledig voorbereid op mijn bevalling. Vooral de ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen om rustig te blijven en me te blijven focussen op de bevalling vond ik heel waardevol. De yoga en pilates oefeningen vond ik heerlijk. Kortom een aanrader en een must voor iedere zwangere vrouw (en man ;-) die goed voorbereid de bevalling in wil gaan."

Els & Hans

Een aanrader

"Ik kan deze cursus echt aanraden. Goede afwisseling tussen informatie en oefeningen. Ook voor mijn bekken en rugklachten kreeg ik hele bruikbare tips. Mijn bevalling is heel goed verlopen mede door de ademhalingstechnieken die ik geleerd had. Zelfs mijn verloskundige gaf me een compliment dat ik het zo goed deed allemaal. Esther Bendankt!"

Hilde

Op herhaling

"Bij mijn eerste zwangerschap heb ik deze prive cursus al gevolgd. En het is me zo goed "bevallen" dat ik bij de tweede weer de cursus ben gaan doen. Even weer de theorie ophalen. En ik vond het heerlijk om lekker te bewegen. Mijn lichaam in conditie houden. Hele fijne mix van theorie en prakijk. Wederom bedankt Esther, ook voor je luisterend oor!"

Manischa

Praktische cursus

"Hele prettige cursus met veel info en tips mbt je bevalling. Esther weet waar ze het over heeft. De lessen waren ontspannen en open. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en vond het een hele praktische cursus. Blij dat ik hem gedaan heb. Ik ging met veel minder angst mijn bevalling in."

Pam

Op en top voorbereid

"Ik heb de partnerles gedaan en nog wat prive sessie gehad bij Esther. Mijn man en ik hebben er beide veel aan gehad. Fijn ook dat Esther bij ons thuis kwam om de bevalling door te spreken. Ik kan beide cursussen echt aanraden. Fijne sfeer en energie neemt Esther mee. En de studio ziet er prachtig uit! Heel erg bedankt Esther."

Anne-marie

Heel waardevol

"Op advies van een vriendin deze cursus gedaan. Vond het een hele leuke en prettige cursus. Zoveel waardevolle informatie, tips en adviezen. Daarnaast vond ik het stukje yoge en pilates ontzettend lekker om te doen. Mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. Till next time?"

Rawina