Maak kennis met Yoga of Pilates

Yoga is geschikt voor iedereen, maar in het bijzonder als je volledig tot rust wilt komen en de balans wilt ervaren tussen lichaam en geest. Ook is yoga erg goed naast bijvoorbeeld krachttraining om spieren en gewrichten soepel te houden. Hierdoor bevorder je jouw beweegpatroon waar je in het dagelijkse leven veel profijt van ondervindt. Yoga heeft voor iedereen heel veel (lichamelijke) voordelen. Niks zweverigs en je zal ervaren dat yoga veel voordelen heeft op je houding, lichamelijke klachten, verbetering van je bloedcirculatie en versterking van je spieren en bindweefsel.

Yoga is ook een goede manier om van stress af te komen of om stress tegen te gaan. Met yoga heb je alle tijd om jouw gedachten leeg te maken en tot rust te komen. Voor mensen die last hebben van slechte nachtrust kan yoga goed helpen. Ook leer je door yoga om goed te luisteren naar je eigen lichaam zodat jij je eigen grenzen kan aangeven. Omgaan met de grote hoeveelheid dagelijkse prikkels kan resulteren n overspannenheid, stressklachten en burn-out. Yoga kan je helpen tot rust te komen. Je krijgt meer balans tussen lichaam en geest.

Yin Yoga

Deze vorm van yoga is gericht op het versoepelen van het bindweefsel en  ruimte maken op de gewrichten. Yin yoga stimuleerd tevens een diepe ontspanning en verminderd stress door een bewuste ademhaling.

Pilates

Pilates richt zich op het gehele lichaam met extra aandacht voor buik, rug en bilspieren. Je word sterker en soepeler waardoor je houding verbeterd en lichamelijke klachten kunnen afnemen.

Gratis proefles?

Meedoen?

De Yogalessen zullen worden gegeven op
– Dinsdagavond Yin Yoga (19:00 uur)
– Vrijdagavond Yin Yoga (19:00 uur)
– Woensdagochtend Yin Yoga (10:30 uur)
– Woensdagochtend Pilates (9:00 uur)