Meditatie & Ontspanning

Meditatie & Ontspanning

Mediatatie en ontspanning is een coachingsessie van één of meerdere sessies. Afhankelijk van wat je wensen en behoeftes zijn. In deze sessie kom je dichter bij jezelf en ervaar je rust en stilte in je hoofd en lichaam. Ik leer jou hoe je kan mediteren om je geest tot rust te laten komen. Door ontspanningsoefeningen en lichaamsbewustzijns-oefeningen kom je weer meer in je lichaam. Je voelt beter waar je spanning vasthoud en hoe je deze bewust kan herkennen en kan loslaten.

De sessie wordt ondersteund met prachtige muziek en geuren om al je zintuigen te prikkelen.  Zo kom je even helemaal tot jezelf. Na de sessie is er tijd voor een heerlijk kopje thee. Het resultaat is dat jij een algeheel gevoel van diepe ontspanning zal ervaren. De sessie is op afspraak en wordt aan huis gegeven op een lokatie naar keus.

Ja, dit wil ik!

Even terug naar de stilte

We Ieven in een wereld waar we continu geprikkeld worden. Het leven raast aan ons voorbij zonder dat we er soms erg in hebben. Als we niet voldoende rust nemen of ons zelf deze niet gunnen, raken lichaam en geest overbelast. Je voelt je gestrest, onrustig en bent snel geprikkeld. Je hartslag versnelt, de bloeddruk stijgt en je ademt minder diep. Daardoor neemt je spierspanning toe. Allemaal signalen dat we te ver zijn gegaan en niet goed op ons zelf hebben gepast. Het risico op klachten neemt hierbij toe.

Wat doet meditatie?

Door meditatie en ontspanning kom je weer terug bij je kern. Je gevoel. Wie jij bent. Wanneer je rustig bent in je hoofd kun je helder nadenken en zie je de dingen beter zoals ze zijn. Je bloeddruk daalt, spierspanning neemt af en je kunt weer dieper en rustiger ademen. Het is wetenschappenlijk bewezen dat meditatie werkt. Dat het een reactie oproept die precies het tegenovergestelde is van stress. Namelijk rust en ontspanning.

In het kort

  • 1 Coachingsessie van 1,5 uur
  • Prijs €75,00
  • Yogamatje, bolsters en meditatie kussen zijn aanwezig
  • Intense ervaring voor lichaam en geest
  • Prikkeling van al je zintuigen
  • Een kadootje voor jezelf of iemand anders?
Ja, dit wil ik!