Basisverzekering

De basisverzekering vergoed voor oefentherapie voor kinderen t/m 17 jaar, 18 behandelingen. Voor mensen met een chronische aandoening alle behandelingen vanaf de 20e behandeling. De eerste 20 behandelingen kunnen door de aanvullende verzekering worden vergoed. Anders zijn deze voor eigen rekening. De chronische aandoening moet voorkomen op de lijst Borst. Deze is op te vragen via je zorgverzekeraar.

Aanvullende verzekering

Uit de aanvullende verzekering worden behandelingen vergoed vanaf 18 jaar. Voor mensen met een chronische aandoening vanaf de 20e behandeling.

De mate waarin behandelingen vergoed worden, is verschillend per pakket en per zorgverzekeraar. Dit kun je nakijken in je polisvoorwaarden. Ik heb met alle zorgverzekeringen een contract afgesloten.

Tarief behandeling oefentherapie (30 minuten):

Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt wordt de therapie niet vergoed. In dit geval moet je de behandeling zelf betalen. Hieronder staan de tarieven wanneer je niet aanvullend verzekerd bent of wanneer je geen recht meer hebt op behandelingen vanuit de aanvullende verzekering.

  • Behandeling in de praktijk: € 30,00
  • Behandeling aan huis: € 45,50
  • Eenmalig consult: €55,00
  • Eenmalig onderzoek en rapportage: €55,00
  • Medische rapportage € 75,00

Afspraak maken